
Owoce ułożyć w natłuszczonej, okr±głej foremce (np. do tarty).
Jajka wybić do miski. Posłodzić cukrem trzcinowym i dobrze roztrzepać. Dodać mleko i m±kę. Wszystko zmiksować.
Ciastem zalać owoce. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 st. C i zapiekać, aż się zrumieni. Udekorować cukrem pudrem. Podawać na ciepło lub na zimno.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Choć Ewa uwielbia polsk± kuchnię i uważa, że jest jedn± z najlepszych na...
Zaskakuj±cy w smaku!
M±kę przesiać na stolnicę, wysiekać z chłodnym masłem. Dodać cukier puder, mi±ższ z l ...
M±kę z kakao przesiać na stolnicę, dodać szczyptę soli, cukier puder, cukier waniliow ...
Na kruchym spodzie!