Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Twaróg wędzony

Opis przygotowania

Sery na kilka godzin umieścić w solance. Następnie osuszyć i włożyć do siatek wędzarniczych. Posypać czosnkiem lub czarnuszką i na 3 godziny wstawić do wędzarni (temp. 30-40 st. C).

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 452
Ewa gotuje - odc. nr 452

Młodsi telewidzowie pewnie nie pamiętają czasów zaraz po zmianie ustroju,...

 

Podobne przepisy

Cordon bleu

Kotlet zwany "szwajcarem"...

Golonka w piwie

Góralski przysmak nieco inaczej...

Cottage pie z cheddarem

Wiejska zapiekanka z Wielkiej Brytanii...

Kiszone liście winogron

Idealne do gołąbków lub... sałatek!

Wróć do listy przepisów