Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sos malinowy

Opis przygotowania

Mrożone maliny wsypać na patelnię. Podgrzać. Posłodzić. Uperfumować cukrem waniliowym. Zakwasić sokiem z cytryny. Odparować. Przetrzeć przez sito i przełożyć do słoiczka.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 419
Ewa gotuje - odc. nr 419

Młody szpinak jest znakomitym składnikiem wiosennych sałatek, ale równie...

 

Podobne przepisy

Nugat orzechowy

Lekki deser na malinowym lustrze...

Roster brzoskwiniowy

Brzoskwinie wrzucić na moment do wrzątku, następnie schłodzić pod zimną wodą i pozbaw ...

Baba wielkanocna

Na Wielkanoc obowiązkowa!

Szaszłyki owocowe

Dla wegan - na ruszcie;-)

Wróć do listy przepisów