/ Przepisy / Lemoniada imbirowa

Opis przygotowania

Z cytrusów wycisnąć sok. Przelać do dzbanka. Imbir obrać, zetrzeć na drobnej tarce i dorzucić do soku. Posłodzić ksylitolem. Wlać wodę, wymieszać, wrzucić miętę i plasterki owoców. Schłodzić w lodówce.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 395
Ewa gotuje - odc. nr 395

W pierwszym po przerwie wakacyjnej odcinku Ewa zaprosi widzów do swej kuchni...

 

Podobne przepisy

Dynia marynowana

Na ostro!

Pasta serowa z olejem i pestkami dyni

Zaskakujące połączenie smaku oleju dyniowego, pestek i twarogu...

Śledzie cytrynowe w oleju lnianym

Idealna przystawka na wigilijny stół! Świętą tuż tuż...

Bruschetta

Z sosem musztardowo-paprykowym;-)

Wróć do listy przepisów