Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić na mniejsze kawałki. Na rozgrzanym maśle podsmażyć posiekany czosnek, dorzucić plasterki kiełbasy oraz pokrojoną w kostkę paprykę. Po chwili dodać pomidory, przyprawić solą i pieprzem. Smażyć przez kilka minut. Następnie wybić jajka. Posolić i wstawić do piekarnika, by białko się ścięło. Podawać na patelni – posypane startym oscypkiem i zieleniną.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Co jeść przed wyruszeniem na szlak? Najlepiej zacząć od pożywnego śniadania...
Bakłażana opiec na ruszcie, przykryć lub przełożyć do wędzarni. Przekroić na pół, wyd ...
Z sezamem;-)
Awokado rozkroić, pozbawić pestki, miąższ wybrać łyżką, rozdrobnić widelcem. Połączyć ...
Na patelnię wsypać trociny, przykryć folią aluminiową, ponakłuwać. Surową rybę oprósz ...