ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 363

OPIS ODCINKA

Co jeść przed wyruszeniem na szlak? Najlepiej zacząć od pożywnego śniadania – jaj sadzonych w towarzystwie kiełbasy oraz pomidorów i papryki. Na danie główne będzie specjalność polskich schronisk, czyli bigos, przy czym w wydaniu Ewy zobaczymy wersję wegańską – bez mięsa i produktów odzwierzęcych, za to na kapuście włoskiej. Deser będzie trójkolorowy – mrożone smoothie malinowe oraz szpinakowe z gęstym jogurtem.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Szakszuka po góralsku

Idealne śniadanie przed wyjściem w góry!

Wegański bigos na włoskiej

Schroniskowy klasyk w wersji bezmięsnej;-)

Smoothie trójkolorowe

Z malin, szpinaku i jogurtu!

Wróć do listy odcinków