Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Wodzionka

Opis przygotowania

Chleb pokroić w kostkę, wrzucić do głębokiego talerza. Dodać posiekany czosnek oraz smalec. Zalać wrzątkiem. Udekorować posiekanym koperkiem i od razu podawać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 356
Ewa gotuje - odc. nr 356

Tym razem Ewa odwiedzi Nikiszowiec, bodaj najbardziej rozpoznawalne osiedle...

 

Podobne przepisy

Wiosenna zupa cytrynowa

Pomysł ponoć francuski, przepis na 100% polski;-)

Wzmacniająca zupa jarzynowa

Idealna na jesienną słotę...

Chłodnik ogórkowy z cukinią

Z dodatkiem wędzonego łososia!

Krem z ziemniaków

Kartoffelsuppe;-)

Wróć do listy przepisów