ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 519

OPIS ODCINKA

Jesień to doskonała pora roku na potrawy z ziemniaków, więc w kolejnym odcinku „Ewa gotuje” autorka programu zrobi znakomity maślany krem z pieczonych kartofli, czosnku i cebuli. Zupę poda z kleksem kwaśnej śmietany i zestami z cytryny. Na drugie danie zaproponuje ragout z pieczonego udźca indyka z kurkami. Z kolei na deser będzie błyskawiczny sernik z malinami. Ale to nie wszystko, bowiem pod koniec upiecze jeszcze ziemniaki w wypełnionym żarem palenisku.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Ragout z indyka

Z kurkami!

Szybki sernik z malinami

Naprawdę błyskawiczny...

Wróć do listy odcinków