ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 333

OPIS ODCINKA

Tym razem Ewa sięgnie po recepturę na włoską zupę fasolową. Przepis podpatrzyła w czasie pobytu w Toskanii, po powrocie do kraju postanowiła go jednak nieco zmodyfikować, używając rodzimych składników. Zamiast włoskiej wędliny użyje naszej kiełbasy, a czarną kapustę zastąpi młodym szpinakiem. Dodatkowo potrawa nie będzie zagęszczona czerstwym pieczywem, tylko podana w chlebie. Z kolei na danie główne usmaży kotlety z piersi indyczej, panierowane w bułce tartej, parmezanie i orzeszkach ziemnych. Po obiedzie zrobi sernik kokosowy bez pieczenia, udekorowany musem z mango.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Zupa włoska w chlebku

Tradycyjna potrawa z Toskanii...

Kotlety indycze w fistaszkach

Indyk w orzechowej panierce;-)

Sernik kokosowy bez pieczenia

Ser, kokos i mango...

Wróć do listy odcinków