ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 313

OPIS ODCINKA

W kolejnym odcinku programu Ewa ugotuje zupę cebulową, lecz tym razem na winie czerwonym. Na danie główne usmaży kotlety, lub jak mówi się w Krakowie, sznycle – z tym, że mielone będą z dorsza. Te rybne kotleciki trafią na stół w towarzystwie purée z topinambura oraz sałatki z pomidorków koktajlowych. Na deser Ewa upiecze ciasto czekoladowe z rodzynkami, orzechami i czerwonym winem, przyozdobione lukrem w kolorze pudrowego różu.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Cebulowa na winie czerwonym

Zupa na czerwonym winie i czerwonej cebuli...

Sznycle z dorsza

Mielony, tyle tylko, że z ryby.

Winne ciasto czekoladowe

Aromatyczne, czekoladowe, z bakaliami...

Wróć do listy odcinków