ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 309

OPIS ODCINKA

Tym razem Ewa odwiedziła Gościniec Banica - gospodarstwo agroturystyczne w Beskidzie Niskim, słynące z produkcji serów kozich. W programie zrobiła sałatkę grecką na kozifetce, bakłażany zapiekane z pomidorami, mozzarellą i parmezanem oraz dietetyczny sernik z polewą cytrynową i truskawkami.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Sałatka grecka na kozifetce

Wariacja na temat sałatki greckiej - w wydaniu Ewy z lodową i serem kozim!

Bakłażany pod parmezanem

Włoski klasyk - bakłażany zapiekane z sosem pomidorowym, mozzarellą i parmezanem.

Sernik z polewą cytrynową

Bardzo smaczny, w dodatku dietetyczny.

Wróć do listy odcinków