ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 236

OPIS ODCINKA

Nowy sezon programu rozpocznie się bardzo tradycyjnie, bowiem Ewa ugotuje grochówkę na wędzonych żeberkach wieprzowych. Na drugie danie zrobi zaskakujące kotlety mielone z dorsza i kartofli, podane na roszponce, w towarzystwie pikantnego dipu. Natomiast na deser upiecze sernik z brzoskwiniami, na czekoladowym spodzie – czyli połączenie polskiego serownika z amerykańskim ciastem w stylu brownie.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Grochówka na żeberkach

Suchy, obrany groch przesypać na sito i pod bieżącą wodą płukać przez dłuższą chwilę...

Sznycel z ryby i kartofla

Ziemniaki ugotować, odcedzić i ostudzić...

Sernik z brzoskwiniami na czekoladowym spodzie

Miękkie masło, cukier, wodę i kakao gotować na małym ogniu, aż składniki się połączą...

Wróć do listy odcinków