ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 202

OPIS ODCINKA

Tym razem fascynacja lekką kuchnią śródziemnomorską! Ewa przyrządzi szybki krem z pieczonych pomidorów i pomarańczy. Na danie główne będzie pstrąg na sałacie z pomidorkami, pomarańczą i winegretem wprost z patelni. A na deser pyszne domowe czekoladki – też z pomarańczą! "Pomysł na podanie smażonej ryby na sałacie podpatrzyłam u Witka Iwańskiego, z którym w Polsat Café prowadzę mój drugi program kulinarny "Przez żołądek do serca"" - mówi Wachowicz. "Potrawa jest bardzo szybka w przygotowaniu, w smaku naprawdę znakomita!" - dodaje Ewa.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Krem z pomidorów i pomarańczy

Pomidory ułożyć w naczyniu żaroodpornym, dodać pokrojoną na kawałki cebulę oraz czosn ...

Pstrąg na sałacie

Sałatę porwać na talerz (oprócz rzymskiej). Dodać przekrojone na pół pomidorki koktaj ...

Czekoladki pomarańczowe

Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Pędzelkiem dokładnie rozprowadzić w każdym zaka ...

Wróć do listy odcinków