Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Ciasteczka z płatkami owsianymi

Opis przygotowania

Składniki wyrobić w robocie. Przełożyć na stolnicę, podsypać mąką i uformować wałek. Włożyć do woreczka i schłodzić w lodówce.

Ciasto przełożyć do silikonowych foremek, urywając kawałek po kawałku. Upiec w piekarniku - 150 st. C, 20 minut.

Po upieczeniu ciasteczka można dowolnie dekorować lub sklejać ze sobą.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 186
Ewa gotuje - odc. nr 186

Majowy weekend zbliża się wielkimi krokami. W związku z tym Ewa proponuje...

 

Podobne przepisy

Placek z połówkami jabłek

Ciekawy pomysł na jabłecznik;-)

Deser bezowo-kokosowy

Białka ubić na sztywno, dodając cukier. Pod koniec dorzucić wiórki kokosowe. Pie ...

Ciasto miodowe z dynią

Ciasto o niesamowitym miodowym smaku i... dyniowym kolorze!

Bezy z bitą śmietaną i owocami

W stylu Pavlovej;-)

Wróć do listy przepisów