/ Przepisy / Camembert z orzechami i żurawiną

Opis przygotowania

Sery ułożyć na folii aluminiowej (każdy na oddzielnym kawałku), uformować „koszyczki”. Camemberty posypać lekko przesiekanymi orzechami, zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 st. C (10-12 minut).

Podawać z żurawiną.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 50
Ewa gotuje - odc. nr 50

Motywem przewodnim tego programu będzie Święto Zakochanych - Ewa Wachowicz...

 

Podobne przepisy

Pasta z cieciorki

Cieciorkę odcedzić, zmiksować. Jeśli będzie zbyt sucha, dolać odrobinę zalewy z puszk ...

Pasztet z królika i golonki

Królika i golonkę gotować do miękkości wraz z warzywami i suszonymi grzybami (przypra ...

Pieczarki marynowane

Pieczarki umyć (nie obierać ze skórki), małe zostawić w całości, większe przekroić na ...

Frytki z cukinii

Belgijski przysmak z włoskiego warzywa;-)

Wróć do listy przepisów