Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sorbet cytrynowy

Opis przygotowania

Z wody i soku z cytryny przygotować kostki lodu. Lód wrzucić do miksera o ostrych nożach, posłodzić cukrem pudrem. Zmiksować i nałożyć do pucharków (przyda się łyżka do lodów). Udekorować świeżą miętą.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 148
Ewa gotuje - odc. nr 148

Wiele osób spędza Nowy Rok we własnych czterech ścianach. Na tę okazję...

 

Podobne przepisy

Gruszki w syropie

Świetny dodatek do deserów;-)

Brownie bezglutenowe

Czekoladowe, bezglutenowe;-) Kakao, banan i awokado...

Placuszki serowe z patelni

Z truskawkami i truskawkowym sosem!

Ciasto ryżowe z pomarańczami

Deserowa wariacja na temat risotto...

Wróć do listy przepisów