Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Galaretki w cytrusach

Opis przygotowania

Owoce starannie wyszorować. Przekroić na pół, wydrążyć (z miąższu można wycisnąć sok). Zalać rozpuszczonymi galaretkami – zgodnie z kolorem owoców. Gdy zastygną, pokroić na mniejsze kawałki i ułożyć na półmisku, paterze lub talerzu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 277
Ewa gotuje - odc. nr 277

Ostatni przed wakacjami program zacznie się trochę nietypowo – w...

 

Podobne przepisy

Szybkie ciasto z owocami

Masło roztopić w garnku. Dodać cukier i cukier waniliowy...

Placek ze śliwkami

Uwaga: Wszystkie składniki powinny być ogrzane do temperatury pokojowej!Z drożdży, cu ...

Ciasteczka migdałowe na białkach

Makaroniki z kremem daktylowym!

Wróć do listy przepisów