/ Przepisy / Kapusta kiszona z marchewką i granatem

Opis przygotowania

Do kapusty dodać marchewkę startą na tarce o dużych oczkach, wsypać natkę pietruszki, posłodzić miodem, przyprawić pieprzem, wlać oliwę i wymieszać. Za pomocą pałki wybić nasionka z granatu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 385
Ewa gotuje - odc. nr 385

Chętnie jemy poza domem, a dobre lokale coraz częściej powstają na przedmieściach,...

 

Podobne przepisy

Sałatka Olivier

Nasza jarzynówka na rosyjską nutę...

Bakłażan z rusztu

Bakłażana opiec na ruszcie, przykryć lub przełożyć do wędzarni. Po upieczeniu przekro ...

Krem z kiszonych ogórków

Ogórkowa nieco inaczej...

Flaczki z kalmarów

Przysmak z Kołobrzegu;-)

Wróć do listy przepisów