Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Mizeria

Opis przygotowania

Ogórki obrać i poszatkować. Oprószyć solą. Odstawić. Gdy puszczą sok, odcisnąć. Cebulę pokroić w kostkę lub półplasterki, wymieszać z ogórkami. Dolać ocet winny. Doprawić do smaku pieprzem. Dorzucić posiekany koperek. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 188
Ewa gotuje - odc. nr 188

Na polskich targowiskach coraz częściej pojawiają się nowalijki. Ewa postanawia...

 

Podobne przepisy

Kompot z rabarbaru

Rabarbar umyć, obrać i pokroić na centymetrowe kawałki...

Sałatka z buraczków i sera koziego

Dawniej panny na wydaniu buraczkami malowały sobie lico...

Prażonka

Kociołek wyłożyć liśćmi kapusty. Warzywa pokroić w talarki...

Krem z cukinii z bryndzą

Cukinie umyć i pokroić w grubą kostkę...

Wróć do listy przepisów