Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kiszka na szybko

Opis przygotowania

Kaszankę naci±ć wzdłuż, w nacięcie włożyć drobno pokrojon± cebulę i czosnek. Szczelnie zawin±ć w folię aluminiow±. Upiec na grillu.

Następnie rozwin±ć i udekorować pokrojonym ogórkiem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WY¦LIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 167
Ewa gotuje - odc. nr 167

W tym odcinku: sakiewki, kaszanka i babeczki.

 

Podobne przepisy

Carpaccio z półgęska

Polska g±ska po włosku, czyli cienko skrojony wędzony filet z gęsi domowej...

Pasta z awokado

Jajeczna, dla wegetarian;-)

Kanapka surfera

Hot-dog z... ryb±;-)

Szparagi z szynk± i parmezanem

Na przystawkę lub drugie danie...

Wróć do listy przepisów