Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kaszanka z rusztu inaczej

Opis przygotowania

Kaszankę włożyć do jednorazowej podłużnej foremki z folii aluminiowej, dodać oczyszczone i pokrojone w kostkę papryki, kukurydzę, przekrojone na pół pomidorki i czosnek. Dolać trochę zalewy z czosnku.

Zawinąć w folię aluminiową i grillować przez około 20 minut.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 167
Ewa gotuje - odc. nr 167

W tym odcinku: sakiewki, kaszanka i babeczki.

 

Podobne przepisy

Placki z kiszonej kapusty

Bieszczadzkie fuczki

Schab w sezamowej panierce

Mięso oczyścić z błon. W środku zrobić otwór i włożyć do niego śliwki...

Grillowane roladki z pstrąga

Z boczkiem i zielonymi szparagami;-)

Fish pie

Zapiekanka po angielsku;-)

Wróć do listy przepisów