/ Przepisy / Kaszanka z rusztu inaczej

Opis przygotowania

Kaszankę włożyć do jednorazowej podłużnej foremki z folii aluminiowej, dodać oczyszczone i pokrojone w kostkę papryki, kukurydzę, przekrojone na pół pomidorki i czosnek. Dolać trochę zalewy z czosnku.

Zawinąć w folię aluminiową i grillować przez około 20 minut.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 167
Ewa gotuje - odc. nr 167

W tym odcinku: sakiewki, kaszanka i babeczki.

 

Podobne przepisy

Tataki wołowe

Winogrona umyć. Papryczkę chili posiekać...

Gulasz zapiekany

W dużym garnku o grubym dnie rozgrzać oliwę. Cebulę, boczek oraz czosnek posiekać w k ...

Karbinadle

Mięso przełożyć do miski, wymieszać z mielonym śledziem...

Szynka w glazurze

Z musztardy, cukru, skórki i soku z pomarańczy oraz soli przygotować glazurę...

Wróć do listy przepisów