Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kaszanka z rusztu inaczej

Opis przygotowania

Kaszankę włożyć do jednorazowej podłużnej foremki z folii aluminiowej, dodać oczyszczone i pokrojone w kostkę papryki, kukurydzę, przekrojone na pół pomidorki i czosnek. Dolać trochę zalewy z czosnku.

Zawinąć w folię aluminiową i grillować przez około 20 minut.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 167
Ewa gotuje - odc. nr 167

W tym odcinku: sakiewki, kaszanka i babeczki.

 

Podobne przepisy

Schab wędzony na herbacie

Schab umyć, osuszyć. Składniki marynaty wymieszać i dokładnie obtoczyć nią mięso ...

Szaszłyki wołowe

Wołowinę pokroić w grubą kostkę. Przełożyć do zamykanego pojemnika...

Schabowy z kością

Klasyka w nowej odsłonie;-)

Bitki wołowe w sosie grzybowym

Niezwykle delikatna wołowina z miodem pitnym!

Wróć do listy przepisów