Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Grillowane sakiewki z kurczakiem

Opis przygotowania

Piersi z kurczaka, paprykę i pieczarki pokroić w kostkę. Mięso przyprawić curry, kminem rzymskim, solą i pieprzem. Wymieszać. Wszystko ułożyć na folii aluminiowej, zawinąć - tak, by powstała sakiewka.

Grillować przez 30-40 minut.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 167
Ewa gotuje - odc. nr 167

W tym odcinku: sakiewki, kaszanka i babeczki.

 

Podobne przepisy

Nóżki indycze w piwie

W jednym garnku...

Makaron z sosem pomidorowym

Oliwę wlać na rozgrzaną patelnię, wrzucić pokrojony na plasterki czosnek...

Schabowy z kością

Klasyka w nowej odsłonie;-)

Karkówka z kociołka

Prażonka na żywym ogniu;-)

Wróć do listy przepisów