Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pasta jajeczna z rzeżuchą

Opis przygotowania

Jajka ugotować, obrać i przetrzeć przez sito. Wymieszać z majonezem i musztardą. Przyprawić solą i pieprzem. Dodać rzeżuchę i wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 390
Ewa gotuje - odc. nr 390

W kolejnym odcinku Ewa upiecze domowy chleb na drożdżach i wyjątkowo zdrowej...

 

Podobne przepisy

Oliwki z anchois

Oliwki przełożyć do miseczki, dodać cebulę pokrojoną w piórka...

Pasztet w słoiku

Na mięsie z bulionu...

Koktajl z kiwi, bananów i pomarańczy

Solidny zastrzyk witamin!

Pasztet grzybowy

Przystawka na wieczerzę wigilijną.

Wróć do listy przepisów