Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Masło czosnkowo-rzeżuchowe

Opis przygotowania

Masło utrzeć. Wymieszać z przeci¶nięty przez praskę czosnkiem, rzeżuch± i sol±.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WY¦LIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 390
Ewa gotuje - odc. nr 390

W kolejnym odcinku Ewa upiecze domowy chleb na drożdżach i wyj±tkowo zdrowej...

 

Podobne przepisy

Nale¶niki a'la fast food

Jajka wybić do miski, posolić i zmiksować ręcznym robotem. Dosypać m±kę, dolać ml ...

Tatar z dorsza i awokado

Befsztyk tatarski z... ryby!

Sos jogurtowy z czosnkiem i mięt±

Do jogurtu dodać majonez, czosnek przeci¶nięty przez praskę i ¶wież± miętę. Posolić i ...

Choripan

Kiełbasę usmażyć na patelni lub upiec na grillu. Pieczywo...

Wróć do listy przepisów