Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Masło czosnkowo-rzeżuchowe

Opis przygotowania

Masło utrzeć. Wymieszać z przeci¶nięty przez praskę czosnkiem, rzeżuch± i sol±.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WY¦LIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 390
Ewa gotuje - odc. nr 390

W kolejnym odcinku Ewa upiecze domowy chleb na drożdżach i wyj±tkowo zdrowej...

 

Podobne przepisy

Kompot z rabarbaru

Rabarbar umyć, obrać i pokroić na centymetrowe kawałki...

Placuszki z cukinii

Cukinie umyć, odci±ć końce i bez obierania zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Jeżeli ...

Focaccia z oliwkami

Drożdże posłodzić, zalać ciepł± wod±, wymieszać i odstawić. M±kę przesiać...

Pieczarki marynowane

Pieczarki umyć (nie obierać ze skórki), małe zostawić w cało¶ci, większe przekroić na ...

Wróć do listy przepisów