Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Masło czosnkowo-rzeżuchowe

Opis przygotowania

Masło utrzeć. Wymieszać z przeci¶nięty przez praskę czosnkiem, rzeżuch± i sol±.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WY¦LIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 390
Ewa gotuje - odc. nr 390

W kolejnym odcinku Ewa upiecze domowy chleb na drożdżach i wyj±tkowo zdrowej...

 

Podobne przepisy

¦ledzie po grecku

¦ledzie wyj±ć z kubełka, przełożyć na sito. Je¶li s± bardzo słone, włożyć je do zimne ...

Krokiety z kapust± i grzybami

Jajka, cukier, sól i mleko wymieszać. Dodać m±kę, zmiksować. Dolać wodę i zmiksować n ...

Bliny

Jajka wybić do dużej miski i roztrzepać. Dodać sól i cukier, wymieszać. Gdy się rozpu ...

Majonezy smakowe

Domowe sosy na bazie majonezu!

Wróć do listy przepisów