Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Masło czosnkowo-rzeżuchowe

Opis przygotowania

Masło utrzeć. Wymieszać z przeci¶nięty przez praskę czosnkiem, rzeżuch± i sol±.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WY¦LIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 390
Ewa gotuje - odc. nr 390

W kolejnym odcinku Ewa upiecze domowy chleb na drożdżach i wyj±tkowo zdrowej...

 

Podobne przepisy

Dip czosnkowy

Jogurt przelać do miski. Dodać czosnek przeci¶nięty przez praskę, majonez i musztardę ...

Jajka po marokańsku

Afrykańska odpowiedĽ na bliskowschodni± szakszukę;-)

Tacos

Klasyk kuchni meksykańskiej;-)

Mizeria

Ogórki obrać, pokroić na plastry, posolić i odstawić. Jak puszcz± sok, odcisn±ć z nad ...

Wróć do listy przepisów