Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Brownie bezglutenowe

Opis przygotowania

Z awokado wyj±ć pestkę, mi±ższ wydr±żyć i przełożyć do miski. Dodać banana i zmiksować.

Wybić jajka i ponownie zmiksować. Dodać m±kę kokosow±, kakao i sodę. Wlać syrop z agawy. Uperfumować ekstraktem waniliowym. Posolić i jeszcze raz zmiksować.

Przełożyć do żaroodpornej foremki (20 cm x 20 cm). Wyrównać i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 st. C. Piec przez ok. 25 minut.

Po wystudzeniu udekorować roztopion± czekolad± oraz pistacjami.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WY¦LIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 318
Ewa gotuje - odc. nr 318

Ponieważ Ewa dostaje bardzo dużo maili z pro¶b± o przepisy bezglutenowe,...

 

Podobne przepisy

Tarta czekoladowa z gruszkami

M±kę z kakao przesiać na stolnicę lub kamienny blat...

Shakes z match±

Wariacje z zielon± herbat±;-)

Sos malinowy

Super dodatek do deserów;-)

Torcik z truskawkami i galaretk±

Otulony palisad± z biszkoptów;-)

Wróć do listy przepisów