Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Oliwki z niebieskim serem

Opis przygotowania

Oliwki wrzucić do miseczki, dodać pokrojoną w piórka cebulę, posiekany czosnek, pokrojoną papryczkę chili (bez pestek), pokruszony ser pleśniowy, ocet winny i oliwę. Wymieszać. Na samym końcu dorzucić liście mięty. Odstawić na kilkanaście minut. najlepiej podawać lekko schłodzone.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 243
Ewa gotuje - odc. nr 243

Tym razem Ewa zaprosi na potrawy z dodatkiem oliwek. Zacznie od szybkiej...

 

Podobne przepisy

Kawior po żydowsku

Jeden z najbardziej znanych przepisów kuchni Żydów galicyjskich.

Lodowa fit z cytrusami i indykiem

Sałatę porwać do miski. Z pomarańczy i grapefruita wyciąć filety...

Oscypek z żurawiną

Prosto z rusztu;-)

Deska masła

Z wędzonym pstrągiem;-)

Wróć do listy przepisów