Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Warzywa na parze

Opis przygotowania

Warzywa podzielić na mniejsze kawałki i ugotować na parze. Podawać z sosem czosnkowym.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 208
Ewa gotuje - odc. nr 208

Tym razem Ewa gotuje na parze! Zrobi dorsza z masłem czosnkowym oraz warzywa...

 

Podobne przepisy

Gołąbki w liściach jarmużu

Liście jarmużu obgotować w wodzie z solą i octem...

Chłodnik z żółtych pomidorów

Z melonem i papryką;-)

Krem z pieczonych warzyw

Z karmelizowanymi gruszkami;-)

Syrop na ból gardła

Robiony na miodzie!

Wróć do listy przepisów