Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Coleslaw z domowym sosem

Opis przygotowania

Kapustę poszatkować i dodatkowo posiekać nożem. Marchewkę obrać i zetrzeć na grubych oczkach. Cebulę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki sosu wymieszać i zalać nim jarzyny. Odstawić w chłodne miejsce na ok. 2 godziny.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 189
Ewa gotuje - odc. nr 189

Majowa aura sprzyja imprezowaniu na świeżym powietrzu. Dlatego dziś Ewa...

 

Podobne przepisy

Sałata z granatem i awokado

Lodowa w wybuchowym towarzystwie;-)

Sałata z domowym winegretem

Na syropie klonowym;-)

Sałatka kolorowa

Z melonem i winogronami;-)

Sałatka z wędzonym pstrągiem

Z warzywami z rusztu!

Wróć do listy przepisów