Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pasta z awokado

Opis przygotowania

Awokado rozkroić, pozbawić pestki, miąższ wybrać łyżką, rozdrobnić widelcem. Połączyć z sokiem z cytryny i majonezem. Dodać drobno posiekaną cebulę.

Przyprawić solą i pieprzem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 22
Ewa gotuje - odc. nr 22

Odcinek "piknikowy". W kuchni Ewa Wachowicz przygotuje pasty z wędzonej...

 

Podobne przepisy

Smarowidło z Jaśka

Doskonałe z chlebem i kiszonym ogórkiem!

Pasta jajeczna

Doskonale smakuje z rzeżuchą!

Pasta serowa z olejem i pestkami dyni

Zaskakujące połączenie smaku oleju dyniowego, pestek i twarogu...

Pasztet grzybowy

Przystawka na wieczerzę wigilijną.

Wróć do listy przepisów