
Jajka wybić do miski, posłodzić miodem, przyprawić cynamonem, wsypać 3 łyżki m±ki i zmiksować. Wlać mleko, dosypać m±kę, posolić i ponownie zmiksować.
Jabłka umyć, usun±ć gniazda nasienne. Owoce pokroić w grube plastry. Obtoczyć w m±ce, zanurzyć w cie¶cie. Ułożyć na blaszce wy¶cielonej papierem do pieczenia.
Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 st. C i upiec na złoty kolor.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Tym razem Ewa zaprosi widzów na zaskakuj±ce owocowe ¶niadanie – upiecze...
Z sałaty wybić gł±b. Li¶cie podrzeć. Paprykę wyczy¶cić, pokroić, dodać do sałaty. Na ...
Oliwki przełożyć do miseczki, dodać cebulę pokrojon± w piórka...
Absolutnie bez mięsa!
Kit pszczeli na zdrowie!