Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Rosół na kaczce

Opis przygotowania

Upieczone resztki z kaczki przełożyć do garnka z wodą. Dodać warzywa i przyprawy. Przykryć i na małym ogniu gotować przez 2 godziny.

Podawać z makaronem, ugotowaną marchewką i posiekaną natką pietruszki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 398
Ewa gotuje - odc. nr 398

Tym razem Ewa zaprosi widzów na zaskakujące owocowe śniadanie – upiecze...

 

Podobne przepisy

Krem z cukinii

Podany z fetą;-)

Zupa z suszu

Tradycyjny kompot - tyle, że na talerzu!

Rosół z kaczki

Z kaczki odciąć nóżki, skrzydełka i, w razie konieczności, szyję...

Serwatczanka

Zupa regionalna z Podkarpacia...

Wróć do listy przepisów