Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Bukiet warzyw

Opis przygotowania

Marchewki pokroić na niewielkie kawałki, kalarepę w plastry. Z kalafiora i brokułu odciąć różyczki. Por pokroić na kawałki. Gotować na parze ok. 20 minut.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 72
Ewa gotuje - odc. nr 72

W tym wydaniu swojego autorskiego programu Ewa Wachowicz zdradzi swój kolejny...

 

Podobne przepisy

Awanturka z pstrągiem

Nikt się nie kłóci, bo to pasta serowa z wędzoną rybą;-)

Pasztet z pistacjami

Bardzo delikatny i... orzechowy!

Pesto z pokrzywy, rukoli i pietruszki

Znakomite smarowidło do pieczywa, jak też sos do makaronu;-)

Pasta jajeczna

Doskonale smakuje z rzeżuchą!

Wróć do listy przepisów