Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pasta jajeczna z rzeżuchą

Opis przygotowania

Jajka ugotować, obrać i przetrzeć przez sito. Wymieszać z majonezem i musztardą. Przyprawić solą i pieprzem. Dodać rzeżuchę i wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 390
Ewa gotuje - odc. nr 390

W kolejnym odcinku Ewa upiecze domowy chleb na drożdżach i wyjątkowo zdrowej...

 

Podobne przepisy

Chałka w jajku

Inaczej zwana tostem francuskim lub bardziej swojsko chlebojajem...

Kanapki z tofu, rukolą i pastą z suszonych pomidorów

Idealne na drogę, w góry czy do szkoły...

Sałatka z wołowiną i jajkiem poszetowym

Solidna porcja białka i witamin!

Deska masła

Z wędzonym pstrągiem;-)

Wróć do listy przepisów