/ Przepisy / Warzywa w mleczku kokosowym

Opis przygotowania

Czosnek pokroić na plasterki, podsmażyć na oliwie (nie wolno przypalić). Dodać warzywa, wymieszać i lekko przesmażyć. Zalać mleczkiem kokosowym, przyprawić solą i pieprzem. Poddusić.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 178
Ewa gotuje - odc. nr 178

Po zimowej przerwie Ewa ponownie zaprasza do swoje kuchni! W tym odcinku...

 

Podobne przepisy

Detoks z pokrzywy

Orzeźwia i oczyszcza;-)

Domowe wędzonki

Boczuś, szyneczka i karkóweczka...

Szakszuka po góralsku

Idealne śniadanie przed wyjściem w góry!

Ocet na wzmocnienie

Antybiotyk z domowej apteki!

Wróć do listy przepisów