Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Warzywa w mleczku kokosowym

Opis przygotowania

Czosnek pokroić na plasterki, podsmażyć na oliwie (nie wolno przypalić). Dodać warzywa, wymieszać i lekko przesmażyć. Zalać mleczkiem kokosowym, przyprawić solą i pieprzem. Poddusić.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 178
Ewa gotuje - odc. nr 178

Po zimowej przerwie Ewa ponownie zaprasza do swoje kuchni! W tym odcinku...

 

Podobne przepisy

Jajka inaczej

Pisanki z... galarety!

Liptauer w jajkach

Tradycyjna pasta kanapkowa na bogato!

Domowa przyprawa z lubczyku

Do rosołu, ale nie tylko...

Jajka po marokańsku

Afrykańska odpowiedź na bliskowschodnią szakszukę;-)

Wróć do listy przepisów