Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Choripan

Opis przygotowania

Kiełbasę usmażyć na patelni lub upiec na grillu. Pieczywo opiec w piekarniku (jeśli jest prosto z piekarni nie trzeba tego robić). Każdą bagietkę rozciąć wzdłuż, nie przecinając jednak na dwie części. Posmarować chimichurri (składniki wystarczy wymieszać), włożyć kiełbasę, ponownie posmarować chimichurri i od razu podawać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 305
Ewa gotuje - odc. nr 305

Choć nasz kraj leży daleko od Argentyny, to z jej mieszkańcami mamy wiele...

 

Podobne przepisy

Pasta z makreli

Cebulę obrać, zmiksować z obranym ze skóry ogórkiem. Dorzucić makrelę (pozbawioną skó ...

Awanturka z wędzonym karpiem

Rybka pokłócona z twarożkiem...

Sos rumiany

Innymi słowy: demi glace...

Oliwki z serem kozim

Ser kozi pokroić na kawałki. Przełożyć do miski. Dodać oliwki odsączone z zalewy i or ...

Wróć do listy przepisów