Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Oliwki z czekoladą

Opis przygotowania

Oliwki wsypać do miseczki. Dodać czekoladę pokrojoną w drobną kostkę. Posypać posiekanym tymiankiem i świeżo zmielonym pieprzem. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 229
Ewa gotuje - odc. nr 229

W kolejnym odcinku Ewa zaprasza na potrawy inspirowane kuchnią hiszpańską....

 

Podobne przepisy

Ciasto pierogowe z blachy

Przekąska zero waste!

Pasztet z grzybami

Mięso pokroić na mniejsze kawałki. W wysokim garnku przesmażyć najpierw podgardle - j ...

Pasztet z selera

Seler i cebule zetrzeć na tarce o grubych oczkach - ew. zmiksować w malakserze z tark ...

Tatar z łososia

Łososia posiekać bardzo drobno, dodać oliwę, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku, wy ...

Wróć do listy przepisów