Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kaszanka z kiszoną kapustą

Opis przygotowania

Do foremek aluminiowych nałożyć połowę kiszonej kapusty (wcześniej drobno posiekać). Na kapuście ułożyć kaszankę i przykryć resztą kapusty. Posypać prażoną cebulą. Zawinąć w folię aluminiową i upiec na ruszcie.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 220
Ewa gotuje - odc. nr 220

Po wakacyjnej przerwie Ewa zaprasza na premierowe odcinki. Tym razem pokaże,...

 

Podobne przepisy

Kiełbaski w piwie

Kiełbasę podzielić na porcje i naciąć...

Spaghetti bolognese

Marchew i łodygi selera naciowego pokroić w kostkę, przesmażyć na rozgrzanej oliwie. ...

Pierś kurczaka w jałowcu z rusztu

Na bloku soli himalajskiej...

Tarta ziemniaczana

Z boczkiem i cheddarem;-)

Wróć do listy przepisów