/ Przepisy / Napój miodowo-cynamonowy

Opis przygotowania

Wodę przegotować i ostudzić (można też użyć wody mineralnej niegazowanej). Wsypać cynamon, dodać miód, dokładnie wymieszać i odstawić na całą noc. Dziennie wypijać po 1 szklance napoju. Najlepiej zrobić sobie tygodniową „kurację”.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 215
Ewa gotuje - odc. nr 215

Po świętach należy się nam odrobina kulinarnego wytchnienia. Konieczny...

 

Podobne przepisy

Kruszaniec Bożenki

Wyjątkowo kruche, niesamowicie smaczne!

Winne ciasto czekoladowe

Aromatyczne, czekoladowe, z bakaliami...

Domowy chleb

Zrobić tzw. krótki zakwas (np. wieczorem dnia poprzedzającego pieczenie). Drożdże roz ...

Kryształki na sucharach

Z borówkami i kremem śmietankowym;-)

Wróć do listy przepisów