Kaszankę rozgnieść widelcem, przyprawić solą i pieprzem, dodać przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku. Dobrze wymieszać. Z jabłek odciąć górną część, owoce wydrążyć, nie docinając do końca. Nadziać kaszanką. Przykryć odciętym „kapeluszem”. Upiec na grillu lub w piekarniku. Pod koniec grillowania nakryć pokrywą lub dużą metalową miską.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Ewa Wachowicz powraca na Wasze ekrany po wakacyjnej przerwie. W tym odcinku...
Przygotowanie hreczniaków najlepiej zacząć od zrobienia sosu...
Tradycyjna, polska potrawa nadziana typowo po włosku...
Kociołek wyłożyć liśćmi kapusty. Warzywa pokroić w talarki...
Z podanych składników zrobić marynatę. Mięso pokroić w paski, włożyć do marynaty na m ...