Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kaszanka w jabłku grillowana

Opis przygotowania

Kaszankę rozgnieść widelcem, przyprawić solą i pieprzem, dodać przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku. Dobrze wymieszać. Z jabłek odciąć górną część, owoce wydrążyć, nie docinając do końca. Nadziać kaszanką. Przykryć odciętym „kapeluszem”. Upiec na grillu lub w piekarniku. Pod koniec grillowania nakryć pokrywą lub dużą metalową miską.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 191
Ewa gotuje - odc. nr 191

Ewa Wachowicz powraca na Wasze ekrany po wakacyjnej przerwie. W tym odcinku...

 

Podobne przepisy

Golonki z indyka w sosie BBQ

W stylu tex-mex!

Gulasz segedyński

Z kociołka;-)

Gęsie nóżki z kaszotto

Nóżki oprószyć solą. Natrzeć przeciśniętym przez praskę czosnkiem...

Pierogi razowe z jabłkami

Dla wegetarian;-)

Wróć do listy przepisów