Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Zupa krem z zielonej sałaty

Opis przygotowania


Ryż zemleć na mączkę. Dodać mleko (ew. śmietanę), bulion, przyprawę. masło oraz sałatę. Zmiksować. Przelać do garnka. Zagotować. Doprawić solą i pieprzem. Posypać grzankami.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 105
Ewa gotuje - odc. nr 105

W kolejnym odcinku „Ewa gotuje” autorka kulinarnej serii Ewa...

 

Podobne przepisy

Zupa włoska w chlebku

Tradycyjna potrawa z Toskanii...

Zupa z jabłek i gruszek

Nowoczesna interpretacja jabłczanki...

Krem z zielonego groszku

Do zrobienia w kilkanaście minut!

Zupa kalafiorowa

Z kluseczkami grysikowymi;-)

Wróć do listy przepisów