Na rozgrzanym oleju zeszklić bardzo drobno posiekaną cebulę. Dorzucić drobno posiekany czosnek. Lekko przesmażyć.
Dodać słodką paprykę i pieprz cayenne. Wymieszać i skarmelizować.
Następnie dodać ketchup, musztardę, ocet balsamiczny i miód. Dokładnie wymieszać i poddusić. Gdy zgęstnieje, przełożyć do słoiczka.
Podawać jako dodatek do kiełbasy z rusztu.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Skończyły się wakacje, więc ruszamy z nowym sezonem „Ewa gotuje”....
Na dużą patelnię wlać śmietanę i na wolnym ogniu gotować ją kilka minut - by trochę o ...
Mięso pokroić na „paluszki”. Przyprawić solą i pieprzem. Białka ubić ze s ...
Wariacja na temat sałatki greckiej - w wydaniu Ewy z lodową i serem kozim!
Jajka wybić do miski. Roztrzepać, przyprawić solą i pieprzem, dodać mleko. Lekko ubić ...