Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Dip czosnkowy

Opis przygotowania

Jogurt przelać do miski. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, majonez i musztardę. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 196
Ewa gotuje - odc. nr 196

Powszechnie wiadomo, że większość mężczyzn nie jada kalafiora oraz ucieka...

 

Podobne przepisy

Wędzony łosoś i halibut

Ryby z domowej wędzarni!

Zielone szparagi w szynce

W sezonie na szparagi to pozycja obowiązkowa.

Tacos

Klasyk kuchni meksykańskiej;-)

Grzyby w cieście naleśnikowym

Nietypowe kapelusze;-)

Wróć do listy przepisów