Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Racuchy a'la Jadzia

Opis przygotowania

Z jajek, kefiru, mąki, soli i sody zrobić ciasto o konsystencji gęstej śmietany. Połączyć z drobno pokrojonymi jabłkami (owoce można też zetrzeć na tarce o grubych oczkach). Usmażyć.

Posypać cukrem pudrem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 46
Ewa gotuje - odc. nr 46

Do kolejnego programu Ewa Wachowicz zaprosi Jadzię Nalepę, "Osobowość telewizyjną"...

 

Podobne przepisy

Zielona szakszuka z awokado

Na śniadanie lub szybki lunch!

Pasta jajeczna z rzeżuchą

Znakomity dodatek do pieczywa!

Sałatka grecka na kozifetce

Wariacja na temat sałatki greckiej - w wydaniu Ewy z lodową i serem kozim!

Shot cytrusowy

Wzmacnia odporność!

Wróć do listy przepisów