/ Przepisy / Oliwki z mozzarellą

Opis przygotowania

Oliwki odcedzić z zalewy, przełożyć do miski, dodać mozzarellę (najlepiej w kulkach). Dorzucić paprykę pokrojoną na kawałki. Dodać posiekaną natkę pietruszki i prażone płatki migdałów. Polać oliwą. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 180
Ewa gotuje - odc. nr 180

W tym odcinku Ewa zaprasza na kurczaka z hiszpańskimi oliwkami oraz flan...

 

Podobne przepisy

Oscypek z żurawiną

Prosto z rusztu;-)

Pesto z pokrzywy, rukoli i pietruszki

Znakomite smarowidło do pieczywa, jak też sos do makaronu;-)

Kanapki z tofu, rukolą i pastą z suszonych pomidorów

Idealne na drogę, w góry czy do szkoły...

Karp wędzony

Sprawioną rybę podzielić na półdzwonka, wyciąć filety...

Wróć do listy przepisów