/ Przepisy / Cebula z patelni

Opis przygotowania

Słoninę pokroić w kostkę. Usmażyć na suchej patelni. Gdy zrobią się skwarki dorzucić pokrojone w piórka cebule. Przyprawić solą, wymieszać i udusić na wolnym ogniu. Podawać na pieczywie.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 475
Ewa gotuje - odc. nr 475

Po 3 tygodniach w zaśnieżonych Beskidach Ewa wróciła do Krakowa, więc kolejny...

 

Podobne przepisy

Koperek w słoiku

Na jesień i zimę;-)

Salsa paprykowa

Na ostro!

Oliwki z niebieskim serem

Oliwki wrzucić do miseczki, dodać pokrojoną w piórka cebulę...

Jajka inaczej

Pisanki z... galarety!

Wróć do listy przepisów