Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Mizeria

Opis przygotowania

Ogórki obrać, pokroić na plastry, posolić i odstawić. Jak puszczą sok, odcisnąć z nadmiaru wody. Dodać śmietanę i koperek. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 21
Ewa gotuje - odc. nr 21

Ponieważ w maju drugoklasiści przystępują do I Komunii Świętej, a w polskich...

 

Podobne przepisy

Pasztet z selera

Seler i cebule zetrzeć na tarce o grubych oczkach - ew. zmiksować w malakserze z tark ...

Szaszłyki z grilla

Mięso umyć i dwukrotnie przepuścić przez maszynkę. Cebulę obrać i pokroić drobniutko. ...

Dip czosnkowy

Jogurt przelać do miski. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, majonez i musztardę ...

Tortilla z warzywami

Mąkę wysypać na stolnicę, zrobić dołeczek, wybić jajko, dodać sól i proszek do piecze ...

Wróć do listy przepisów