/ Przepisy / Roster brzoskwiniowy

Opis przygotowania

Brzoskwinie wrzucić na moment do wrzątku, następnie schłodzić pod zimną wodą i pozbawić skórki. Pokroić w kostkę. Wrzucić na patelnię, dodać wino, skórkę otartą z pomarańczy i miód. Dusić do miękkości.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 72
Ewa gotuje - odc. nr 72

W tym wydaniu swojego autorskiego programu Ewa Wachowicz zdradzi swój kolejny...

 

Podobne przepisy

Ciasto drożdżowe

Można je podpiec na ruszcie.. A co!

Ciasteczka wyśmienite

Cukierniczy symbol Krakowa!

Ciasteczka - pierożki

Drożdże posłodzić i odstawić. Mąkę wysiekać z masłem, dodać jajka, drożdże z cukrem ( ...

Cud miód jabłka z gruszkami

Białka oddzielić od żółtek. Ubić ze szczyptą soli. Utrwalić cukrem...

Wróć do listy przepisów