/ Przepisy / Pychotka z płatkami kukurydzianymi

Opis przygotowania

Masło rozpuścić, dodać pozostałe składniki. Masę wyłożyć na blachę, przycisnąć (np. obciążyć książkami kucharskimi) i odstawić. Gdy zastygnie - pokroić na kawałki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 99
Ewa gotuje - odc. nr 99

Im cieplej za oknem, tym chętniej jemy na świeżym powietrzu – długi...

 

Podobne przepisy

Ciasteczka francuskie

Gotowe ciasto francuskie rozwałkować na kształt prostokąta, posmarować roztrzepanym j ...

Jabłecznik z lukrem z białek

Miękkie masło utrzeć mikserem. Porcjami dodać cukier...

Szarlotka w słoiczku

Jabłecznik w szkle;-)

Churros

Latynoski chrust z ciasta ptysiowego!

Wróć do listy przepisów