Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pychotka z płatkami kukurydzianymi

Opis przygotowania

Masło rozpuścić, dodać pozostałe składniki. Masę wyłożyć na blachę, przycisnąć (np. obciążyć książkami kucharskimi) i odstawić. Gdy zastygnie - pokroić na kawałki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 99
Ewa gotuje - odc. nr 99

Im cieplej za oknem, tym chętniej jemy na świeżym powietrzu – długi...

 

Podobne przepisy

Tarta ze śliwkami

Na kremie z mascarpone...

Ciasteczka z migdałami i morelami

Miękkie masło utrzeć z cukrem i miąższem z laski wanilii. Wmiksować jajko...

Piernik kawowy

Do zrobienia tuż przed pierwszą gwiazdką;-)

Piernikowe choinki

Las pierników na świąteczny stół!

Wróć do listy przepisów