Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pstrąg na parze

Opis przygotowania

Sprawione ryby natrzeć wewnątrz odrobiną soli. Do środka włożyć czosnek, koperek i po plasterku cytryny. Ugotować na parze (do wody dodać białe wino, ziele angielskie i liść laurowy).

Na talerzu udekorować cząstkami cytryny. Podawać z warzywami z sosem jogurtowym.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 72
Ewa gotuje - odc. nr 72

W tym wydaniu swojego autorskiego programu Ewa Wachowicz zdradzi swój kolejny...

 

Podobne przepisy

Bitki wołowe w sosie grzybowym

Niezwykle delikatna wołowina z miodem pitnym!

Kisz z łososiem i brokułami

Tarta w wersji wytrawnej.

Pierogi z ricottą

Tradycyjna, polska potrawa nadziana typowo po włosku...

Kotleciki ziemniaczane

Sznycelki z kartofla;-)

Wróć do listy przepisów