Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pychotka z płatkami kukurydzianymi

Opis przygotowania

Masło rozpuścić, dodać pozostałe składniki. Masę wyłożyć na blachę, przycisnąć (np. obciążyć książkami kucharskimi) i odstawić. Gdy zastygnie - pokroić na kawałki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 99
Ewa gotuje - odc. nr 99

Im cieplej za oknem, tym chętniej jemy na świeżym powietrzu – długi...

 

Podobne przepisy

Kulki ryżowe z daktylami

I migdałem w środku!

Baba z makiem

Obowiązkowa na wielkanocnym stole!

Bomby z hawerfolków

Kule z płatków owsianych;-)

Słonecznikowiec

Biszkopt przełożony rewelacyjną masą z prażonym słonecznikiem!

Wróć do listy przepisów